Kort fortalt lager vi hjemmesider, tar foto og utarbeider grafisk og digitalt materiell. Vi legger hjertet i hver eneste jobb og har til nå har vi hatt den ære å jobbe med:

Anders Jahres Stiftelse, Budstikka, Camillas Hus, Catharina Chen, deLillos, Engebret Cafe, Helmax AS, Headnorth, Human Etisk Forbund, Ila Auto, iTrack, Kepa AS, KKV, Krafttak for sang, Kunst i skolen, Kunst og design i skolen, Lyn Fotball, Metal Hammer, MuApps, Musikkens studieforbund, Musikk i skolen, Norsk Kulturforum, Nettavisen, Nordstrandhøgda Strykeorkester, Norwegian Gravity, Oslo Nye Teater, Oslo World Music Festival, Restaurant Gamle Raadhus, Restaurant Vaaghals, Riksteatret, Rollo Tomasi, Sagene Lunsjbar, Skagerak Capital, Skagerak Venture Capital, Skagerak Maturo AS, Tønnesen 1937, Tønnesen Sko, Skarland Press, Spark Film, Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur, Syngende skole og Åse Kleveland.

Vår visjon

På et kort og effektivt internmøte ute i sola en ettermiddag ble vi enige om verdier og visjoner:

-IKKE NO' BULLSHIT!

Ikke no' bullshit!, er vårt mantra og slogan, og hva vi streber etter i hvert oppdrag. Hos oss trekker vi ikke ut tiden i byråkratiserte prosesser, og leverer en haug skisser med den rådyre trojaneren i midten, beregnet ut ifra kundens maksimale betalingsevne pluss litt til. Korte prosesser, enkle løsninger som kunden kan vedlikeholde selv, og videreutvikle med en annen leverandør om de vil.

Vi estimerer oppdragene ut fra antatt tidsbruk, og holder oss innenfor estimatet med mindre oppdraget endrer seg underveis og vi har løpende dialog på det. Vi har tilgode å få inn en eneste klage på faktura, vi har ingen avbrutte kontrakter/oppdrag, og det er kjernen i vår virksomhet og vekst - fornøyde kunder og nye kunder via jungeltelegrafen.